Kızlık zarı kanaması

Kızlık zarı kanaması ne kadar sürer, kızlık zarı yırtılınca kanama kaç gün sürer, kızlık zarı kanamasının rengi nasıldır, kızlık zarı kanaması video izlenebilir mi , kızlık zarı bozulduğunda kanama ne kadar sürer, kızlık zarı kanaması miktarı ve rengi nasıldır, kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır , kızlık zarı kanaması ne renktir, İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı ne kadarıdır, kızlık zarı diken doktorlar hangi semtlerdedir, kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi kaç sene dayanır, kızlık zarı dikimi nasıl yapılır , kızlık zarı muayenesi fiyatı nedir, vajina daraltma ameliyatı ile aynı seansta hymenoplasti yapılabilir mi , geçici kızlık zarı dikiminde aynı gün ilişkiye girilebilir mi , kızlık zarı dikimi anlaşılır mı , kızlık zarı diktirenlerin yorumları hangi yöndedir, İstanbul'da 2020 yılı kürtaj fiyatları kaç paradır? Gibi soru oluşturan konuları bu yazımızda anlatıyoruz. Ek olarak jinekolojiyle ilgili merak ettiklerinizide telefonda yanıtlıyoruz , bizi ne zaman isterseniz arayabilirsiniz, telefonlarımız gece gündüz açıktır , ayrıca WhatsApp üzerindende yazabilirsiniz, müsait oldukça cevap yazıyorum. Kızlık zarı kanı ve alakalı çok önemli açıklamalarımı okumak için aşağıdaki paragraflara bakınız.


Kızlık zarı kanı 2020

Kızlık zarı kanı rengi , kıvamı , miktarı ve ne kadar devam edeceği hep merak edilir . Genellikle sürtünme şeklinde cinsel temaslarda , parmakla kızlık zarı bozulma şüphelerinde, bacak arasına denk gelen kazalarda gelen az veya çok kanamanın kızlık zarına ait olup olmadığu hep sorulur . Kızlık zarı kanı damarlarınızda dolaşan atardamar kanından farklı değildir , yani açık kırmızı parlak renkte bir kandır, kızlık zarı bozulmasında birkaç damla veya çok daha yüksek miktarda kanama olabilir, kişiden kişiye değişir , zira nerdeyse her bayanda farklı bir kızlık zarı çeşidi vardır . Cinsel ilişkide kızlık zarı yırtılırken himen üzerindeki damarlardan biri patlarsa çok daha yüksek miktarda ve uzun süreli kanama olur , ama damara denk gelmeyip bozulma sadece kızlık zarı dokusunda ise sadece kılcal damarlardan kaynaklanan az miktarda kızlık zarı gelecektir. Herhangi bir sebeple kızlık zarı kanı gelmesi durumunda büyük ihtimal bekaret bozulmuştur ve kuvvetli bir ihtimalle bir sonraki cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması olmayacaktır. Kızlık zarı kanı hakkında detaylı bilgi için ;
www.kizlikzarikani.com/2014/12/kzlk-zar-kan.html yazımızıda okuyunuz.

Kızlık zarı şekilleri

Nerseyse her hanımda farklı bir kızlık zarı çeşidi vardır desem çokta yanlış olmaz, 25 yıldır kızlık zarı üzerine çalışıyorum ve hala şaşırtıcı şekilde kızlık zarı görüyorum. En sık rastlanan himen yani kızlık zarı çeşitleri ; ortada büyük ve tek delikli annüler kızlık zarı en sık rastlanan hymen tipidir , esnek kızlık zarı tabir edilen varyasyonda aslında bu çeşidin abartılı bir versiyonudur, ortadaki tek delik abartılı derecede büyük olduğu için cinsel ilişkide penis vajinaya ulaşabilir ve kızlık zarı kanaması ortaya çıkmaz. Esnek kızlık zarı görülme sıklığı %5 civarıdır. Esnek kızlık zarı cinsel ilişkide kanama yapmaz ama içten ayrışma yaparak bekaret bozulur ve jinekolojik muayenede cinsel ilişkiye girildiği tespit edilebilir hale gelir. Diğer kızlık zarı çeşitleri ise elek şeklinde minik delikleri olan cribriform kızlık zarı , hilal şeklinde lunar kızlık zarı, köprü şeklinde septal kızlık zarı ve çok nadirende kızlık zarının hiç olmaması durumudur. Kızlık zarı çeştileri hakkında geniş bilgi için ;
www.kizlikzaricesitleri.com/2014/11/kzlk-zar-cesitleri.html blogumuzada bakınız.

Yapay kızlık zarı kanı

Bazı hastalarımız merak edip sorduğu için yapay kızlık zarı kanı hakkındada birkaç cümle yazayım dedim , gerçi bizim konumuzun çok dışında bir şaka ürünü ama aklınızı meşgul etmesin diye bilgi verelim. Cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması izlenimi vermek için hazırlanmış plastik poşet içinde kırmızı boyadan oluşan yapay kızlık zarı ilişki öncesi vajina içine yerleştiriliyor ve seks başlayınca torba patlayarak kırmızı boya penise bulaşıyor , poşette penis başına dolanarak dışarı çıkıyor . Bu komik tablo dikkate alınırsa sanıyorum yapay kızlık zarı kanı sadece şaka amaçlı kullanılabilir diye düşünüyorum.

Kızlık zarı dikimi

Hymenoplasty ameliyatları yani kızlık zarı dikimi İstanbul'da birden fazla metodla yapılır , en popüler olan ve diğer metodlara göre kat kat fazla uygulanan flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimidir , onu vajina daraltma ameliyatı ve zar dikimi izler , labioplasti yani sarkan dudakların toparlanması ile kızlık zarı dikimi kombinasyonu , çift kat flep yöntemide yapılan diğer operasyonlardır. Geçici kızlık zarı dikimi ameliyatı ise bu gruptaki en eski müdahale çeşidi olmasına rağmen 10 gün gibi  kısıtlı sürede cinsel ilişkiye girilmesi gerektiği için artık nadiren talep edilir , ancak acilen birkaç gün içinde cinsel ilişkiye girmesi gerekenlere uygun olabilir. Kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma ameliyatları lokal anestezi ile gerçekleştirilen küçük cerrahi müdahaleler grubundandır , genelde yarım saat sürer ve sonrasında masadan kalkarak yürüyüp gidebilirsiniz, sosyal ve çalışma hayatınızı aksatmaz. Kalıcı kızlık zarı dikimi ve kombine operasyonlardan sonra ilk 20 gün cinsel ilişkiye girilmez , ama sonrasında cinsel ilişki için sonsuz zaman kazanırsınız, 10 yıl sonra bile cinsellik yaşasanız kan gelecektir, geçici kızlık zarı dikiminde ise operasyon günü bile ilişkiye girilebilir , ama 10 gün içinde ilişkiye girmezseniz kızlık zarınız kendiliğinden bozulacaktır.
Kızlık zarı dikimi hakkında detaylar için.

Kızlık zarı dikimi fiyatı 2020

2020 yılı mayıs ayı itibarı ile İstanbul'da kızlık zarı diktirme fiyatı üç aşağı beş yukarı ortalama ....tl civarıdır. Jinekologlardan kızlık zarı dikenler genellikle tek bir fiyat uygulamak yerine yapılacak olan himenoplasti ameliyatının içeriğine göre zar dikim ücreti isterler. En çok yapılan ve en iyisi olan flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı hemen hemen herkesin ulaşabileceği seviyelerdedir, daha kompleks operasyonlar , vajina daraltma ve labioplastili zar diktirme kombine ameliyatları az daha pahalıdır. Geçici kızlık zarı dikimi ücreti ise bu grupta en ucuz bekaret tamir ameliyatıdır. Bekaret zarı diktirme fiyatlarlarında güncel rakamlar için ;
www.kizlikzarikani.com/2014/08/kzlk-zar-dikimi-fiyat-2014-agustos-25.html makalemizide okuyunuz.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.