Kızlık zarı kanı 2020

2020 senesinde Mart sonunda  İstanbul'da kızlık zarı kanı hakkıda çok soru geliyor , özellikle kızlık zarı kanı rengi ne renktir , kızlık zarı bozulma belirtikleri nelerdir, yapay kızlık zarı kanı nasıl oluyor , işe yarar mı , kızlık zarı kanı rengi video olarak izlemek istiyorum , kızlık zarı kanı nasıl olur , sahte kızlık zarı kanı ne ayaktır , kızlık zarı kanı rengi nasıl olur , kızlık zarı dikimi nasıl yapılır , flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi nedir , kızlık zarı dikimi fiyatı kaç paradır , geçici kızlık zarı dikimi ücreti nedir , kızlık zarı dikimi anlaşılır mı , kızlık zarı diktirenlerin yorumları nedir , vajina daraltma fiyatları kaçadır? gibi birçok soru geliyor. Bunların arasında en ilgincide yapay kızlık zarı kanı yada sahte kızlık zarı kanı ile gerdek gecesi sınıfı geçip geçemeyecekleri yönünde olanlardır. Jinekolog Op. Dr.  bildiriyor.

Kızlık zarı kanı rengi

İstanbul'da kızlık zarı kanı rengi ile alakalı çok soru soran oluyor , hemen açıklayalım , kızlık zarı içinde ince kan damarları olan kanıyla canıyla yaşayan bir organdır ve kızlık zarı bozulması ortaya çıktığında bu damarlar parçalanır ve açıkta kalan damar uçlarından dışarı kızlık zarı kanaması çıkar , yani kan gelir , dolayısı ile kızlık zarı kanı pembe renkli ve normal damarlarımızda dolaşan kandır. Ama önemli br noktada var adet kanı ile kızlık zarı kanaını birbirinden ayrımak gerekir ; adet kanı daha koyudur ve bozulmuş kan olduğu için cam tübe konduğunda tavşan kanı çay gibi karşısı görünür , ama kızlık zarı kanı çok daha açık renktir ve pembedir , taze kan olduğu için eritrositler sağlamdır ve cam tüpte karşısı görünmez.

Yapay kızlık zarı kanı

Bir poşetin içine kırmızı toz boya konup vajinal salgılarla karıştığında kırmızı kan izlenimi vermek için yapılmış yapay kızlık zarı kanı bir şaka ürünüdür , gerçek amaçlarla kullanmak rezilliğe yol açabilir zira vajina içindeki torbayı erkek penisi aracılığı ile derhal hisseder , yani vajinada yabancı cisim izlenimi verir ve poşet patladığında plastik patlak poşet penise dolanmış olarak vajinadan çıkar. Gerdek gecesi için yapay kızlık zarı kullanmak son derece risklidir.

Kızlık zarı dikimi

2020 yılında İstanbul'da kızlık zarı dikimi ameliyatları flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi ve geçici kızlık zarı dikimi olmak üzere 2 farklı metodla yapılmaktadır. Hastaların %90 lık kısmı kalıcı kızlık zarı dikimini tercih eder , sanıyorum dikim sonrası hastaya sonsuz zaman veriyor olması bu konuda belirleyici faktör oluyor , ancak fazla vakti olmayan veya birkaç gün içinde cinsel ilişki sözü vermiş bulunan bayanlara geçici kızlık zarı dikimi tavsiye edebiliriz , unutmayın kızlık zarınızı geçici olarak diktirdiğinizde cinsel ilişkiye girmek için sadece 10 gününüz olacak. İstanbul'da kızlık zarı diktirme fiyatları yaklaşık .... tl civarıdır.

Kızlık zarı dikimi fiyatı

Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde kızlık zarı dikimi fiyatları yaklaşık olarak .... tl seviyelerinden başlar ama yapılan işlem genelde sadece kızlık zarı diktirmek değil yanında başka isteklerde olabilmektedir. Mesela kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma ameliyatı çok popüler bir dikim metodu olup şu anda İstanbul'da .... tl civarıdır , yine çift kat flep yöntemi kızlık zarı diktirme ameliyatıda .... tllerdedir , geçici kızlık zarı dikimi fiyatı ise flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi ile eşit olup .... tl civarıdır. Son olarakta kızlık zarı dikimi . vajina daraltma ve labioplasti yani sarkan dudakların düzeltilmesi ameliyatları tek seansta yapılırsa .... tl gibi bir maliyet çıkacaktır.



Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.