Kalıcı kızlık zarı dikimi 2020

2020 yılı İstanbul ve Ankara gibi metropollerde flep yöntem kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatları yaklaşık olarak .... tl civarından başlar, yaklaşık 30 dakika süren lokal anestezi ile gerçekleştirilen operasyondan hemen sonra hatta aynı gün çalışma hayatınıza veya sosyal hayatınıza devam edibiliyor olmanız himenoplasti ameliyatında konforu arttıran bir unsur. İstanbulda jinekolojik ameliyatlar arasında son yıllarda en fazla istenen operasyon kızlık zarı dikimi olarak göze çarpıyor. Bekaret tamiri yani kızlık zarı diktirme ameliyatlarındada %90 oranında flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi tercih ediliyor , çok daha eski bir bekaret onarım çeşidi olan geçici kızlık zarı dikimi artık nadiren talep görür oldu , bunun sebebide dikim himenoplasti sonrası bikaç gün içinde cinsel ilişkiye girme zorunluluğu olsa gerek. Oysaki kalıcı kızlık zarı diktirdiğinizde cinsel ilişki için sonsuz bir zamanınız oluyor. Ne zaman jinekolog muayenehanemizin telefonu çalsa hastaların çoğu kızlık zarı dikimi fiyatı kaç paradır , kalıcı kızlık diktirme yani flep yöntemi nasıl yapılır , kızlık zarı dikimi anlaşılır mı , kızlık zarı diktirenlerin yorumları hangi yönde olur, esnek kızlık zarından kan gelir mi , kızlık zarı muayenesi nasıl yapılır , geçici kızlık zarı dikimi ücreti nedir , Ankara'da kızlık zarı diken doktorlar hangileridir , vajina daraltma fiyatları kaçadır , kürtaj fiyatları neye göre hesab edilir , vakum kürtaj nasıl yapılır , kürtaj sonrası gebelik sorunu yaşarmıyım , kürtaj yasasına göre en erken kaç yaşında çocuk aldırabilirim , kanda yapılan beta HCG gebelik testi fiyatı nedir gibi birçok soru geliyor, isterseniz kafanızda kalan soru işaretlerini paragraflar halinde cevaplamaya çalışalım. Jinekolog Op. Dr. anlatıyor.



 Kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi 

Aslında bakireliğie geri dönmek ve hayata beyaz bir sayfa açmak için bence en iyi metod flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimidir , 25 dakikalık basit bir operasyondan geçip , aynı gün hiçbirşey olmamış gibi normal hayatınıza dönebiliyorsunuz ve 20 gün kadar dikişlerin iyileşmesini ve dikiş izlerinin tümden yokolmasını bekledikten sonra yepyeni bir kızlık zarınız oluyor ve cinsel ilişkiye girmek için sonsuz zamanınız. Evet gerçektende en orijinal ve fonksiyone kızlık zarı dikimi ameliyatı flep yöntemidir , birkaç paragraf aşağıda kızlık zarı dikimi nasıl yapılır başlığı altında flep yöntemi ameliyat metodunu anlatıyorum , bu arada kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi fiyatı İstanbul'da yaklaşık olarak .... tl seviyelerinden başlar.

Kızlık zarı dikimi fiyatı 

İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı flep yöntemi kalıcı dikim veya geçici kızlık zarı dikimi için ortalama .... tl civarıdır , ama çift kat flep isterseniz bu sefer .... tl kadar dikim ücreti istenecektir , yada kızlık zarı dikimi ile vajina daraltma ameliyatını aynı seansta yaptıracaksanız yine .... tl dikim masrafı çıkacaktır , daha ileri bir metod ise 3lü yöntem denen kızlık zarı dikimi + vajina daraltma + labioplasti yani sarkan dudakların düzeltilmesi ameliyatları tek seansta olacaksa .... tl gibi fiyat karşınıza çıkabilir. Buna karşılık sadece kızlık zarı muayenesi yaptıracaksanızda ... tl kadar muayene ücreti ödemeniz yeterli olacaktır.

 Kızlık zarı 

İlginç olarak insan dışında diğer memelilerde olmayan bu anatomik oluşum günümüzde kadınların cinsel sayacı olarak kullanılmatadır , yani bir bayanın daha önce cinsel ilişkiye girip girmediği kabaca bakire olup olmadığı ile değerlendirilir , biliyorum kadınlar için çok sinir bozucu bir durum ve erkeklerde böyle bir gösterge organ yok , oda erkeklerin evlilik öncesi cinsel serbestisitesini sağlıyor. Anatomik olarak vajina girişinden yaklaşık 2 cm kadar içeride bulunan ve 2 mm kalınlığında üzerinde kan dolaşımı olan ve çok hassas bir dokudan yapılmış oluşumdur. En önemli özelliği ise bir kere yırtıldığı zaman kendiğinden iyileşerek eski haline gelmez , bilakis vajina duvarlarına doğru büzülerek giriş yolunu iyice açar . Ama bereket versinki kızlık zarı dikimi ile eski haline getirmek mümkün. İstanbul'da kızlık zarı dikimi ücreti ortalama .... tl seviyelerindedir.

 Kızlık zarı dikimi 2020

 İstanbul himenoplasti yani kızlık zarı dikimi için nerdeyse tüm dünyada bilinene bir merkez oldu , öyleki artık sadece Türkiye'nin en uzak illlerinde uçakla günübirlik kızlık zarı dikimi hastası gelmek dışında Avrupa ve kuzey Afrika ülkelerindede birçok hasta gelerek bize himenoplasti yaptırıyor , beni nerden buldunuz dediğimde ise hocam internete kızlık zarı diken en iyi doktor yazıncada .... siteler... çıkıyor diyorlar. 2020 yılı için İstanbul ve Ankara'da kızlık zarı dikimi 2 farklı metodla yapılmaktadır , kalıcı kızlık zarı dikimi ve geçici kızlık zarı dikimi olarak. Flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimini üst paragraflarda anlatmıştım , geçici kızlık zarı diktirme ameliyatınıda aşağıda anlatacağım. İstanbul'da himenoplasti ücretleri yaklaşık .... tl civarıdır.

 Geçici kızlık zarı dikimi 

2020 yılı ilk aylarında İstanbul'da geçici kızlık zarı dikimi çok eski ve modası geçmiş bir metod olmakla beraber flep yöntemi kalıcı dikime uygun olmayan bayanlara hala uygulanmaktadır , özelliklede bikaç gün içinde cinsel ilişki gerektiren özel duurmlarda veya son anda kızlık zarı diktirme kararı almış gecikmiş vakalarda gerdekten bikaç gün önce küçük bir oeprasyonla kızlık zarı geçici olarak dikilebilir. Flep yöntemi kadar garantili ve orijinal bir yöntem değildir ama en önemli avantajı kızlık zarınızı diktirdikten hemen sonra ahtta aynı gün bile cinsel ilişkiye girebilirsiniz , ama kötü tarafı 5 gün içinde ilişki yaşamaz iseniz kızlık zarınız kendiliğinden yırtılacaktır. Ben bunu külkedisi hikayesine benzetiyorum :) İstanbul'da geçici kızlık zarı dikimi fiyatı .... tl lerdedir.

 Kızlık zarı dikimi nasıl yapılır ? 

Bekaret tamiri yani himenoplasti ameliyatları halk tarafınca çok ilginç bulunur, bakire olmayan bir bayanı bakire bir bayana çevirmek , yani sosyal durumunu tamamen değiştirmek ilginçtir gerçektende, hatta eskiden bayanların nufus cüzdanlarında bakre veya kadın diye 2 farklı kategori yazılıyordu. Bekaret diktirecek hastaların çoğu gelmeden önce telefonla kızlık zarı dikimi nasıl yapılır diye sorarlar. 2020 yılı ve geçen 10 yılda çok popüler olan flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi ameliyat tekniğimizden biraz bahsedelim ozaman ; 1- Hastanın kabulu ve kızlık zarı muayenesi 2- Bekaretin bozulmuş olduğunun tespiti ve kızlık zarı dikimi ameliyatının hastaya şekil çizerek izah edilmesi 3- Hastanın jinekolojik masaya yerleşmesi ve vajina girişinin lokal anestezik ilaçla uyuşturulması , böylece dikim esnasında hastanın acı hissetmesinin engellenmesi. 4- Vajina yan duvarından kızlık zarı ile aynı kalınlıkta ince bir mukoza tabakası yani flep kaldırılarak kızlık zarı ringine dikilmesi , flebin diğer ucunun vajina duvarında sabit tutulması yaklaşık 25 dakika süren kızlık zarı dikim ameliyatından sonra hasta masadan kakarak yürüyüp gidebilir ve çalışıyorsa çalışma hayatına , veya sosyal hayatına aynen geri döner. 20 gün kadar dikişlerin iyileşmesi sürer ve sonrasında dikiş izi kalmaz ve ne zaman isterse cinsel ilişkiye girebilir , ister hemen, ister yıllar sonra bile cinsellik yaşasa mutlaka kızlık zarı kanaması ortaya çıkacaktır.

 Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ? 

Sanıyorum İstanbul'da kızlık zarı diktirmeyi düşünüpte bize telefon açmayan ve kızlık zarı dikimi anlaşılır mı diye sormayan himenoplasti hastası yoktur. Bazılarıda  biliyorum çok saçma bir soru olacak ama kızlık zarının dikilmiş olduğu anlaşılır mı diye soruyor , sanıyorum bu konuda emin olmadan insanların içi rahat etmiyor , ama haklılarda bende diktirecek olsam aynı o sualleri sorardım , ama rahat bir nefes alın ve hızla verin , kızlık zarı dikimi kesine yakın ihtimalle  anlaşılmaz , daha önceden böyle bir ameliyat geçirdiğiniz asla belli olmaz.

 Kızlık zarı diktirenler 

İstanbul'da himenoplasti yani bekaret tamiri yaptırmayı planlayan birçok bayan kızlık zarı diktirenlerin yorumlarını araştırırlar , özellikle kadınlar kulübü ve ekşi sözlük gibi forum ortamlarında daha önceden kızlık zarı dikimi yaptırmış ve başarılı olmuş ablalarının deneyimlerinden faydalanmak isterler ama kızlık zarı dikimi ameliyatı öylesine mahrem bir tecrübedir ki İstanbul'da her yıl binlerce bayan kızlık zarı diktiriyor olmasına rağmen kimler kızlık zarı diktirdi parmak kaldırsın dediğinizde kimse kendini belli etmez. Ama bencede onlara hak verin ve empati yapın , diyelim siz kızlık zarı diktirdiniz ve evlendiniz , ilk gecede kanama oldu ve sınıfı geçtiniz , gebe kaldınız bebekleriniz oldu , internete giripte kızlık zarı diktiren biri olarak genç kızlara yol göstereyim dermiydiniz. Ama yinede bizim sitelerimizde binlerce yorum arasından kızlık zarı diktiren bayanların yorumlarına rastlayabilirsiniz.

 Esnek Kızlık zarı 

İstanbul'da kızlık zarının esnek olduğunu düşünen birçok hastamız kızlık zarı muayenesi için bize geliyor . Aslında istatistiki olarak bir bayanda esnek kızlık zarı çıkma ihtimali %5 civarıdır , yani her 20 bayandan birinde esnek kızlık zarı vardır ve ilk gecede kızlık zarı kanaması ortaya çıkmaz. Anatomik olarak esnek kızlık zarı aslında ortada tek delikle kızlık zarı çeşidinin abartılı bir versiyonudur , ortadaki tek delik biraz daha büyüktür ve ilişkide penis bu deliğe yönlenerek vajinaya giriş yapar , kızlık zarı içten ayrışarak bozulur ama kanama ortaya çıkmaz. Kızlık zarı esnek olan bayanlar normal kanayan kızlık zarına geçmek için flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırırlar.

Vajina daraltma

İstanbul'da 2020 yılı dahil son yıllarda özellikle kızlık zarı dikimi yani himenoplasti ameliyatlarında ilave olarak vajina daraltma ameliyatıda çok istenmeye başladı. Sanıyorum evlilikten önce flört dönemi veya nışanlılıkta gerçekleşen yoğun cinsel yaşantıdan sonra evlilik planları değişirse gemiye yeni bir kaptan atanmadan önce geçmişin tüm izlerini silmek , kızlık zarı diktirmek ve genişlemiş olan vajinayıda eski dar haline getirmek çok mantıklı oluyor. Bunların dışında çocuk doğurmuş bayanlardada vajina genişlemesi az veya çok mutlaka oluyor ve cinsel hazzı azaltan bir unsur olarak evli çiftlerin arasına girebiliyor , böyle durumlardada vajina daraltma ameliyatı imdada yetişerek ilk günkü darlığı yakalamak mümkün oluyor. 2020 yılı için İstanbul'da vajina daraltma fiyatları 3 aşağı 5 yukarı yaklaşık .... tl civarıdır.

Kürtaj

Planlamadığınız bir hamilelik yaşamadan onların paniğini net olarak anlamazsınız. Gerçektende istenmeyen gebelikler insanı en olmayacak zamanda yakalar ve iki ayağını bir papuca sokar . Ülkemizde kürtaj yasasına göre 10 haftayı geçmeyen gebelikleri kürtaj ile sonlandırmak yasal ve serbesttir, ama siz 10 haftam var diye sakın beklemeyin, zira birçok hasta gebelik haftasını yanlış hesapladığı için 10 haftayı aşarak kürtaj şanslarını kaybediyorlar. İstanbul'da kürtaj ücretleri ise ... tl fiyat seviyelerinden başlar.



Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.