Kızlık zarı kanı rengi

Kızlık zarı kanı ve gerdek gecesinde ilk cinsel deneyimle ortaya çıkan bu kanın fiziki özellikleri 2020 senesinde çok merak edilir , kızlık zarı kanı rengi nasıl olur , kızlık zarı kanı ne  zaman gelir , kızlık zarı bozulma belirtileri, yapay kızlık zarı kanı , kızlık zarı kanı rengi video, kızlık zarı kanı ne kadar olur , kızlık zarı kanı nasıl gelir şeklinde çok soru alıyoruz, bu yazımızda işte bu konulara fokus yapıyoruz , tabi ayrıca bekaret zarı hakkında diğer temel konularıda unutmuyoruz , kızlık zarı dikimi , kızlık zarı dikimi fiyatı , kızlık zarı dikimi anlaşılır mı , kalıcı kızlık zarı dikimi , geçici kızlık zarı dikimi , flep yöntemi gibi konularda yer veriyoruz. Toplumların kültürel seviyesi ve teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin , insanı daima yaradılıştan gelen temel içgüdüler yönetiyor , beslenme , barınma ve üreme içgüdüleri , işte üreme içgüdüsü insanlarda giyim kuşam , moda , lüks , makyaj , diyet , topuklu ayakkabı , aşk , sevgi , romantizm , şiir , edebiyat gibi birçok yansımalara ayrılıyor , erkeklerde üremedeki doğal rekabette en çok tercih edilen olmanın yanında tek tercih olmakla ilgili içgüdülerini farkında olmadan harakete geçiriyorlar ve evlenecekleri kızlarda bekaret arıyorlar. Bekaretinde en önemli belirtiri ilk cinsel ilişkide kızlık zarı kanı gelmesi değilmidir , işte o yüzden bizim sektörde haraketleniyor.


Kızlık zarı kanı rengi 

İlk cinsel deneyimde ve dikilmiş kızlık zarı ile girilen cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması ortaya çıkar ve kızlık zarı kanı rengi açık kırmızı parlak bir renktedir , adet kanından kolaylıkla ayırd edilebilir , adet kanı koyu renkte ve içindeki parçacıklardan dolayı pütürlüdür , kızlık zarı kanı ise parmağınız kesildiği zaman akan kanla ile aynı fiziki özelliklere sahiptir.

Kızlık zarı kanı ne kadar olur ?

İlk cinsel ilişkide penisin vajina girişinden 2 cm kadar içeri sokulması ile kızlık zarında gerilme olur ve daha ileri itilirse kızlık zarı yırtılır , genellikle saat 9 hizasındna ve saay 3 hizasındna bir laserasyon meydana gelir , bu yırtığın altında denk gelen damarlardanda kanama ortaya çıkar , peki kızlık zarı kanı ne kadar gelir , ne kadar olur dersiniz , ortalama olarak 15cc kadar kanama olur , bu kan miktarı çarşafta belirgin bir leke ortaya çıkarmaya yetecek kadardır.

Kızlık zarı dikimi 2020

Kazara veya isteyerek kızlık zarı bozulması ortaya çıktığında normalde geri dönüşü yoktur , ama günümüz teknolojisi ile kızlık zarını tamamen eski fiziki yapısı ve fonksiyonlarına kavuşturmak mümkün oluyor , özelliklede flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yapılında 20 günlük dikiş iyileşme periyodundan sonra film tatamen geri sarılmış hale gelir ve artık aynı doğumsal kızlık zarında olduğu gibi ne zaman isterseniz cinsel ilişkiye girebilirsiniz , ister bu gece , ister yılalr sonra , ne zaman cinsellik yaşarsanız mutlaka kızlık zarı kanı gelecektir. Kızlık zarı dikimi İstanbul'da 2020 yılı ilk ayları verilerine göre 2 farklı metodla gerçekleştirilir , az önce bahsettiğim ve birazda övdüğüm favorim olan kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi ve geçici kızlık zarı dikimi olarak. Geçici kızlık zarı dikiminde cinsel ilişkiye girmek için en fazla 10 gününüz vardır.

Kızlık zarı dikimi fiyatı 2020

İstanbul'da bekareti plan dışı ilişkiler veya doğru bildiği ilişkilerin sonradan değişmesi ile bozulmuş , yada kazara kızlık zarı patlamış birçok bayan öncelikle kızlık zarı dikimi fiyatlarını araştırır ve ona göre kendini ayarlayıp himenoplasti için kızlık zarı diken en iyi jinekoloğa gitmek ister. İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı yaklaşık olarak ....tl civarından başlar , gerçi bu genellikle geçici kızlık zarı dikimi fiyatı olarak uygulanır , flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi İstanbul'da ....tl gibi az daha yüksek ücretlerle yapılır. Ayrıca kalıcı kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma ameliyatı gibi ikili bir müdahale isterseniz dikim masrafı dahada yükselecektir. Güncel fiyatlar için telefonla arayınız veya whatsapp'tan yazınız.

Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ?

2020 yılında kızlık zarı diktirenler veya diktirmeyi düşünenlerin kafasına arada bir takılan bir soru kızlık zarı dikimi anlaşılır mı ? şeklinde olandır. Acaba kızlık zarımı diktirmiş olduğun anlaşılır mı , ortaya çıkar mı , belli olur mu diye endişe edebilirler, ama merak etmeyin işin ehli , usta bir jinekolog tarafınca yapılmış kızlık zarı dikimi kesine yakın ihtimalle anlaşılmaz, hatta ortaya çıkarmak bile çok zaman imkansızdır. Doğal yapıya sadık kalarak yapılmış bir flep yöntemi dikimden bikaç ay sonra dikiş izleride silineceği için muayeneye bile girseniz kızlık zarının dikilmiş olduğunun anlaşılması pek mümkün olmaz.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.