Kızlık zarı kaç kez kanar ?

İstanbul'da 2020 yılı yaklaşırken bekaret diktirme ve kızlık zarı kanaması hakkında birçok hasta ile görüşüyoruz ve kızlık zarı diktirmek isteyen hasta sayısı sürekli artıyor. İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizi hergün telefonla arayan veya WhatsApp üzerinden yazan birçok hasta " kızlık zarı kaç kez kanar " diye merak ederek soruyorlar, işte o yüzden bu makalemi bu konuya ayırdım , acele etmeyin tüm cevapları yazıyorum birazdan ama önce bugünkü hastalarımı bitireyim , gerçektende hergün birçok hasta flep yöntemi kalıcı kızlık zarı diktirip duygusal hayatlarına format çekmek için bize başvuruyorlar. Kızlık zarının bir bayanda kaç kez kanayacağına geri dönersek , çok basit bir yanıt vereyim, kızlık zarı sadece ve sadece 1 kez kanar, yani herhangi bir şekilde tam birleşmeli bir cinsel ilişki yaşadı iseniz kızlık zarı kanı gelsin veya gelmesin bir sonraki cinsel ilişkide artık kızlık zarı kanı gelmeyecektir , bu gerçeği unutmamak gerekir. Ayrıca tam birleşme olmasa bile sürtünme şeklinde ön sevişmelerde genellikle bayanlar kasık bölgelerini öne doğru ittikleri için yaklaşık 2 cm içeride olan kızlık zarı en ön plana çıkar ve sürtünme ile kızlık zarı yırtılabilir veya zedelenebilitir, bu durumda birkaç damla bile olsa kızlık zarı kanaması ortaya çıkarsa bir sonraki cinsel ilişkinizde veya gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması olma ihtimali çok düşük olacaktır, yada şöyle açıklayayım , %80 ihtimalle kan gelmeyecektir.
Bazı hastalar birden fazla kere kızlık zarı kanaması yaşadıklarını söylüyor olabilirler ama aslında durum farklıdır , ilk cinsel ilişkide kızlık zarı kanaması olmuştur ama 2. ve takip eden 3. cinsel ilişkilerde rahim ağızı yarasından birkaç damla kanama olmuştur ve hastalar onuda kızlık zarı kanaması olarak değerlendirmişlerdir. Böyle durumların gerçekleşme ihtimali %1 lerdedir.
Bu yazımızda kızlık zarı kanamaları hakkında bilgi vermekle kalmayıp aynı zamanda kızlık zarı kanı hakkındada bilgi veriyoruz, mesela kızlık zarı kanı rengi nasıldır, kızlık zarı nasıl kanar, kızlık zarı neden kanar, kızlık zarı kaç gün süre ile kanar, kızlık zarı yırtıldığında kaç gün kanama olur, kızlık zarı ikinci kez kanar mı, kızlık zarı ne kadar kanar, gelen kanın miktarı nedir, kızlık zarı ilişkiden hemen sonra kanar mı , yoksa aradan saatler geçincemi kanayacaktır, kızlık zarı muayenesi nasıl yapılır, kızlık zarı dikimi nasıl yapılır, İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı 2020 yılına doğru ne kadar olacaktır. Kızlık zarı dikimi Ağrı'da hangi doktorlar tarafınca yapılabilmektedir? Gibi birçok konuyuda unutmuyoruz. Kızlık zarı kanı ile alakalı aklınızda yer eden nr varsa bize sorabilirsiniz, ama ortamınız telefon açmaya yeterince müsait değil ise WhatsApp üzerindende yazabilirsiniz, zar diktirmeye gelen hasta yoğunluğumuz fazla olduğu için WhatsApp mesajlarınıza biraz gecikmeli olarak cevap veriyor olabilirim , kusura bakmayın , ama gün içinde mutlaka geri dönüyorum.
İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemiz Atatürk Hava limanına 10 dakikalık mesafededir , yani aynı semtteyiz, zar dikimi gibi küçük cerrahi müdahalelerinizi yarım saatte yaptırıp aynı gün uçakla memleketinize geri dönebilirsiniz, İstanbul dışından veya yurtdışından gelen birçok hastamız o şekilde yapıyor.


Kızlık zarı kanı

İstanbul'da ve diğer illerde bekaretle alakalı en fazla merak edilen konuların başında kızlık zarı kanı ile ilgili olanlar gelir. Kızlık zarı kanı zar üzerinde bulunan atardamarların yırtılması ile husule gelir, rengi adet kanına göre çok daha açık ve parlaktır. İçinde partüküller ve pıhtılar yoktur.

Kızlık zarı nasıl kanar ?

Hymenoplasty ameliyatı olmadan önce karar verme aşamasında genç bayanlar genellikle kızlık zarının bozulmuş olduğundan emin olmak isterler ve öncelikle kendilerine sonra telefonla arayarak bize kızlık zarı nasıl kanar ? Diyerek sualler yöneltirler: Kızlık zarı davul derisi veya kulak zarı gibi şeffaf ince bir zar değildir , yapı olarak vajina duvarı ile aynı histolojik yapıda içinden kan damarları bulunan bir oluşumdur, bu sebeple kızlık zarı bozulduğu zaman yada bekaret yırtıldığında zar içindeki atardamarlar parçalanır ve kızlık zarı kanı gelir. Parlak kırmızı renkli olan bekaret kanı birkaç damla ile birkaç çorba kaşığı miktarlarında olabilir.

Kızlık zarı neden kanar ?

Sürtünme şeklinde ön sevişmelerde veya tam birleşme olmadan yarım kalan cinsel birlikteliklerde azda olsa kızlık zarı kanı geldiğinde bu durumun kızlık zarının bozulduğu anlamına gelip gelmeyeceği sorgulanır ve kızlık zarı neden kanar diye sorular yöneltilir, olaya hikayesel açıdan bakıldığında cinsel ilişkide kızlık zarı bozulur ve ciddi miktarda kanama olur zannedilir ama gerçek hayatta genelde öyle olmaz ve birçok vakada az miktarda kanama olur.

Kızlık zarı kaç gün kanar ?

Kızlık zarı bozulduğu zaman genellikle kızlık zarı kanı birkaç dakika gelir ve sonra kesilir, ama bazı durumlarda cinsel ilişki esnasında zar üzerinde nispeten daha kalın bir atardamar parçalanır ve kızlık zarı günlerce kanayabilir, bu uzun süreli zar kanaması deneyimleri başka genç kızlarıda etkiler ve sürtünmeyle cinsel ilişki yaşayarak veya mastürbasyonda parmakla kızlık zarı yırtılması durumlarında az miktarda bekaret kanaması geldiğinde kızlık zarı kaç gün kanar diye sorarlar, az miktarda kanama olduğu için bekaretlerinin henüz bozulmamış olabileceğini ümid ederler ama az miktarda zar kanamaları bile ilerde gerdek gecesinde beklenen kızlık zarı kanamalarını en az %80 oranında engeller.

Kızlık zarı yırtılınca kaç gün kanar ?

Öncelikle kızlık zarının yırtılıp yırtılmadığını net olarak anlamak gerekir, çünkü genellikle kızlık zarı bozulması ile büyük miktarda ve günlerce süren bir kanama beklenir , ama böylesine görkemli bir gerdek gecesi nadiren ortaya çıkar , genellikle az miktarda ve dakikalar süren kızlık zarı kanamaları söz konusudur. Sürtünmeyle yaşanan yani tam birleşme içermeyen cinsel deneyimlerde az miktarda kan gelince sıklıkla iyimser bir düşünce ile kızlık zarım bozulmuş olsa idi günlerce kanama olurdu diye teselli bulunabilir ve yinede jinekolog aranarak kızlık zarı yırtılınca kaç gün kanar diye sorulur,  ama kızlık zarı genelde bir kez kanar ve günlerce sürmesi çok nadirdir.

Kızlık zarı ikinci kez kanar mı ?

Hayatta genellikle ikinci bir şans istenir ama bekaret konusunda bu durum çok geçerli değildir. Kızlık zarı üzerinde kan damarları olan anatomik bir oluşumdur ve cinsel ilişki veya sürtünme ile bozulduğu zaman bekaret kanı gelir , ama bir sonraki cinsel ilişkide ikinci kez kanama olmaz, her gün WhatsApp üzerinden yazarak kızlık zarı ikinci kez kanar mı diye soran genç bayanlara cevabınız maalesef olumsuzdur. Ama üzülmeyin kızlık zarı dikimi yapıldığında bir sonraki cinsel ilişkide yeniden kanama olacaktır.

Kızlık zarı ne kadar kanar ?

Kızlık zarı kanamaları bayandan bayana çok değişiklik gösterebilir , özellikle hilal şeklindeki kızlık zarı çeşidine sahip hanımlarda ilk cinsel ilişkide az miktarda kan gelecektir, ama ortada tek delikli kızlık zarı çeşidinde kızlık zaeı kanaması oldukça fazla olabilir. Bu konuda kızlık zarı ne kadar kanar diye soran bayanlara net bir cevap vermek zordur , zira bu çok değişkendir, ayrıca azda kanasa çokta kanasa kızlık zarı mutlaka bozulmaktadır.

Kızlık zarı ilişkiden hemen sonra kanar mı ?

Tam birleşmeli cinsel ilişkilerde kızlık zarı büyük ihtimalle ilişki esnasında veya hemen sonrasında kanar , ama bazı durumlarda ilişki ile vajina içine itilen kızlık zarı kanı saatler sonrada gelebilir. Bizi arayarak kızlık zarı ilişkiden hemen sonra kanar mı diye sual eden genç kızların önemli bir kısmı ise tam birleşme içermeyen sürtünmeyle cinsel temas kuran bayanlardan oluşur, onlarda genellikle kızlık zarı kanı birkaç damla gibi az miktarda gelebilir, yada temastan saatler sonra peçeteye bulaşan bir pembelik olarakta kendini gösterebilir.

Kızlık zarı muayenesi

Kızlığınızın bozulduğu konusunda küçük bir şüpheniz dahi varsa , başınızdan gerçek bir cinsel birleşme geçmemişte olsa, yada tam birleşme ile kanama olmadı ise duruma netlik kazandırmanın tek yolu halk arasında kızlık testi veya bekaret kontrolüde denilen kızlık zarı muayenesine gitmenizdir. Bu durumu aydınlatacak bir alternatif çözüm yoktur, yani kızlık zarı resimleri çekerek bir jinekoloğa WhatsApp üzerinden göndermeniz ve kızlık zarım bozulmuşmudur diye yorumunu beklemeniz yersizdir, zira resim üzerinden kızlık zarının yırtılıp yırtılmadığınız size hiçbir doktor söyleyemez, ancak kızlık muayenesinde kesin sonuç alınabilir.
Kızlık zarı muayenesinde jinekolog zarınıza temas etmez , yada vajina içine herhangi bir alet sokmaz , dolayısı ile kızlık zarı zedelenmesi veya bozulması gibi durumlarınız dahada kötüye gidecek endişesini kafanızdan silin.
Kızlık zarı muayenesi size çeşitli sonuçlar kazandırır, mesela kızlık zarı çeşidinizin hangisi olduğu, kızlık zarınızda bozulma olup olmadığı, varsada derecesi, gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması gelip gelmeyeceği şeklinde öngörüler kazanırsınız. 2020 yılına yaklaşırken İstanbul'da kızlık zarı muayenesi fiyatı ortalama ...tl civarıdır.


Kızlık zarı dikimi 2020

Gerek tam birleşme sonucu kızlık zarı bozulması durumları, gerekse sürtünme ile kan gelmesi şeklinde bekaret kayıpları , esnek kızlık zarı ile kan gelmeyen cinsel ilişkiler yaşamışta olsanız gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması gelmesi sizin için önemli ise yapılması gereken işlem kızlık zarı dikimi olarak karşınıza çıkar. Himenoplasti ameliyatları iki farklı metod halinde gerçekleştirilir; çok eski dönemlere dayanan geçici kızlık zarı dikiminde eski ve yırtılmış olan kızlık zarı parçaları birbirine dikilir, ama yapılan işlemin ömrü sadece 10 gündür, bu süre içinde ilişkiye girdiğinizde kızlık kanı gelecektir, ama süreyi aşarsanız kızlığınız kendiliğinden bozulur ve yapılan işlem anlamsız kalır , geçici kızlık zarı dikimindeki zaman kısıtlaması zar diktirmek isteyenleri flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimine yönlendirmiştir, kalıcı dikimde eski kızlık zarına dokunulmaz , komşu vajina dokusundan ince bir flep tabakası kaldırılarak eski kızlık zarının birkaç milimetre önüne yeni bir kızlık zarı oluşturulur, bir ucu vajina duvarında sabit olduğu için vajinal kan damarları aynen yeni kızlık zarı içindede devam eder ve yıllar sonra bile cinsel ilişki yaşasanız bu aktif kan damarları parçalanacağı için kızlık zarı kanı gelecektir.

Kızlık zarı dikimi fiyatı 2020

2020 yılına birkaç ay kala İstanbul'da kızlık zarı dikimi fiyatı ortalama olarak ....tl civarlarındadır, bu grupta en ucuz kızlık zarı dikimi geçici ameliyattır, ama genç bayanlar arasında nerdeyse 10 kat fazla tercih edilen popüler yöntem kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi fiyatı ise az daha yüksek olabilir. Artık günümüzde modern jinekolojik cerrahide kalıcı zar dikim işlemi ile birlikte vajina daraltma ameliyatı veya sarkan dudakların toparlanması anlamına gelen labioplasti ameliyatıda aynı seansta yapılabilmektedir , birçok hastamız bu işlemleri birlikte yaptırmaktadır. Ayrıca kızlık zarının daha zor yırtılmasını isteyen bayanlar için çift kat flep kızlık dikimide yapabiliyoruz. Bu ilevelerin hepsi zar diktirme maliyetine ilave masraf anlamına gelir. Fiyatları direkt olarak buraya yazamıyoruz ama telefonla veya WhatsApp üzerinden fiyat listemizi isteyebilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi Ağrı

Bizim memlekette kızlık zarı dikimi ameliyatları %95 İstanbul'da gerçekleşiyor, Ağrı gibi uzak illerden birçok hasta uçakla İstanbul'a gelerek zar dikimi yaptırıyor ce aynı gün geri uçuyor. Kızlık zarı dikimi Ağrı'da hangi jinekolog tarafınca yapılır diye soran Ağrı civarından hastalarımız oluyor , ama zaten Ağrı'dan bize geliyorlar.



Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.