Kızlık zarım bozulmuş mudur ?

Kızlık zarınızın bozulup bozulmadığını hiç düşündünüzmü ? İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizi bekaret konusunda kızlık zarım bozulmuşmudur diyerek arayan birçok genç bayan oluyor, bazılarıda WhatsApp  den ulaşıyor, kızlık zarı kanamasının ilişki esnasındamı yoksa yarım saat sonrada gelip gelmeyeceği, kızlık zarı kanı açık kırmızı renkte gelmiyorsa bunun sebebinin ne olduğunu, kızlık zarı kanı miktarının çok az olması, peçeteye bulaşan bir kırmızılık şeklinde olması, yada günlerce devam eden bol bir kanama olmasının nelere işaret edeceği hep merak edilir, sizinde kızlık zarı bozulması veya kızlık zarı kanaması hakkında merak ettikleriniz varsa aşağıdaki linke tıklayarak bana yorum şeklinde soru yollayabilirsiniz, tüm yorum ve sorular akıllı telefon ekranıma düştüğü için birkaç dakika içinde yanıt yazıyorum :

DOKTORA SORU SOR       CEVAPLARI OKU

Kızlık zarınızın bozulup bozulmadığını gösteren en önemli bulgu kızlık zarı kanamasıdır, bakire bir bayandan adet dışı vajinal kanamaların %90 kadarı kızlık zarı kanıdır. Klasik olarak penisin vajinaya girmesi ile bakirelik zarı yırtılır ve kızlık kanı gelir diye biliyorsanız bu bilginin doğru ama eksik olduğunu söyleyebilirim. Kızlık zarının vajinanın en dışında, küçük dudakların altında ve dış ortamdan sadece 2 cm kadar uzakta olduğunu düşünürsek sadece vajinaya organ veya bir cisim sokarak bozulabileceği tezini zaten baştan çürütür, gerçektende hiç giriş olmadan, hatta iç çamaşırınızı bile çıkartmadan cinsel sürtünme yaşarsanız kızlık zarınız bozulabilir, üstüne kızlık zarı kanı gelmiş ise bu olasılık katlanır, yine vajinaya parmak sokmak, penis ucu değdirmek, ters ilişki esnasında penisin öne kaçması gibi durumlarda bakireliğin son bulmasına sebep olabilir.
Herhangi bir sebeple bozulmuş kızlık zarı aradan yıllarda geçse, kürtaj gibi araya giren başka işlemlerde olsa kızlık zarı dikimi ile tamir edilebilir ve gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması garanti altına alınabilir. İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizde kızlık zarı dikimi fiyatlarının ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorsanız bizi arayabilirsiniz, yada WhatsApp  den fiyat listemizi isteyebilirsiniz.
Kızlık zarı zedelenince kan gelirmi sorunun yanıtı hayırdır, peki kızlık zarı bozulmadan kan gelirmi ? Gelmez, kızlık zarı bozulmuş ve bozulmamış resmi önceki yazılarımızda vardır, kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer önceki makalelerimde anlattım, kızlık zarı delindiği nasıl anlaşılır derseniz en önemli bulgusu kanamadır derim, kızlık zarı kanı rengi genelde açık kırmızıdır, kızlık zarı bozulma belirtileri arasında en önemlisi kanamadır, kızlık zarı bozulduktan sonra vücuttaki değişiklikler tamamen uydurmadır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.