Kızlık zarı kanı ne kadar gelir ?

Kızlık zarı kanı ne kadar gelir, kaç dakika veya saat kanama olur, sonradan gelirse bu kızlık zarı kanımıdır, adetliyken kızlık zarı bozulur mu, adet kanı ile kızlık zarı kanı arasında ne fark vardır, kızlık zarı kanı çarşafta leke bırakır mı, ilk cinsel ilişkide kan gelmezse sonrakilerde gelir mi, dikilmiş kızlık zarı ile gerdeğe girildiğinde gelen kızlık zarı kanı orijinali ile aynı karakterdemidir, kızlık zarı dikimi ne kadara yapılır, çift kat flep yöntemi zar dikiminda kızlık zarı kanaması daha fazlamı olur ? diyerek kendinizi üzmeyin, bu yazıyı dikkatli okumak derin bir nefes almanızı sağlayabilir, ama aceleciyim derseniz İstanbul bakırköy'deki muayenehanemi  dan arayabilirsiniz, kızlık zarı kanı ve kızlık zarı dikimi ile ilgili cevap bekleyen ne varsa konuşalım, ayrıca WhatsApp hattımızda bu tip sorularınız içindir, ayrıca kızlık zarı dikimi fiyat listesinin en güncel halinide indirebilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi 2020


Yeniden bakire olmak konusunda kendinizi zorunlu hissediyorsanız himenoplasti yada basit anlatımla kızlık zarı dikimi denilen ameliyatı düşünmeniz gerekir, sonuç beklentilerinize göre geçici veya kalıcı kızlık zarı dikimi diye kabaca 2 farklı çeşitte vucuda getirilen operasyon genelde yarım saati geçmez ve gündelik yaşantıyı aksatmaz. Bekaret onarımı düşünen bayanların yaklaşık %90 kadarı kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemini tercih eder, acaba neden derseniz size yanıtım zaman olacaktır, kalıcı kızlık zarı diktirdiğinizde cinsel ilişkiye girmediğiniz sürece bakire kalabilirsiniz, ama günün birindede evlendiğinizde kızlık zarı kanaması olacağını biliyor olmak size büyük bir huzur verecektir. Geçici kızlık zarı dikiminde ise 1 haftalık veya 2 haftalık olarak yapılır, aynı gün dahil olmak üzere  bu süreler içinde cinsel ilişkiye girebilirsiniz ama süreyi aşarsanız yapılan zar kendiliğinden bozulur.
Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?
Keşke bu soruya kesin bir cevabım olsaydı, ama kızlık zarı çeşitleri her bayanda farklı olabildiği gibi kızlık zarı kanamasının miktar olarak ne kadar geleceği ve kaç gün süreceği, hatta birkaç saniye içinde kesilip kesilmeyeceği kişiden kişiye değişir.
Kızlık zarından gelen kan miktarı
Gerdek gecesinde yada ilk cinsel deneyimde kızlık zarından gelen bakirelik kanı miktarı her bayanda farklı olabilir, bazılarında birkaç damla gelir bazılarıdan ise abartılı miktarlarda kanama olabilir.
Kızlık kanı hemen mi gelir ?
Cinsel ilişkiye girdiğiniz pozisyona bağlı olarak kızlık zarı kanaması ya hemen dışarı akar, yada popo yukarıda baş aşağıda bir pozisyonda iseniz vajina boşluğunda birikerek ayağa kalktığınızda dış ortama gelebilir, vajinada bekleyen kanın rengi koyulaşabilir.
Kızlık zarı kanı rengi
Klasik olarak açık kırmızı parlak atardamar yani arter kanı karakterinde olması gerekir ama vajinal salgılarla karışma ve vajinada bekleme durumlarında kızlık kanı rengi koyulaşabilir.
Kızlık kanı çarşaf
Evlenen çiftlerde erkek tarafını temsil eden gelenekçi ebeveynler gerdek gecesi kızlık zarı kanı ile lekelenmiş çarşafa büyük önem verirler, hatta bu çarşafı çeyiz sandığında önemli bir eşya olarak saklayanlar bile vardır.
Kızlık zarı delindiği nasıl anlaşılır ?
Kızlık zarının bozulduğu yada patladığı, başka bir deyişle delindiğini gösteren en önemli bulgu cinse aktivite ile ortaya çıkan kızlık zarı kanamasıdır, bunun dışında yanma hissi ve kızlık zarının yırtılma acısı her bayanda gözlemlenmeyebilir.
Kızlık zarı kanı tuvalette gelirmi ?
Genellikle cinsel ilişkiden sonra bayanlar tuvalete gider ve ilişkide ortaya çıkan hem kendi hemde karşı cinsten vajinada birikmiş sıvıların atılmasını sağlarlar, o esnada gelebilecek olan kızlık zarı kanaması erkek tarafını şüpheye düşürebilir ama yukarıda anlattığım gibi kızlık zarı kanaması vajina içinde toplanmış ise kanama tuvalette gelebilir.
Kızlık zarı kanaması rengi kahverengi olur mu ?
Sanırım bunun cevabınıda yukarıdaki anlatımımda almışsınızdır, kafa aşağıda pozisyonlarda gerçekleşen cinsel ilişkilerde kızlık zarı kanaması vajinada toplanır, vajina asidite kızlık zarındaki alyuvarları parçalar, ortaya çıkan hemoglobin asitte renk değiştirir ve kahverengi bir kanama olarak dışarı çıkabilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.