Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Bakireliğin sonu ve kadınlığın başlangıcında yeralan geleneksel ve kültürel anlam taşıyan kızlık zarı kanı kokar mı , evet ise kızlık kanını n kokusu nasıldır gibi 2020 yılı bilgileri ile bekaret kanamasının fiziki özellikleri ve miktarı ile ilgili bilgi almak isteyen çok bayan oluyor. Kızlık zarı kanının kokusu üzerinden yola çıkarak akan kanın bekaretle alakalı olup olmadığı, adet kanı ile nasıl ayırd edilebileceğini ortaya çıkartmak mümkün değildir. Teorik olarak kızlık zarı kanı kokusuzdur, adet kanı ise hemoliz ve çürümeye bağlı olarak buzdolabına koymayı unuttuğunuz et yemeği gibi kokar, yani kötü kokuludur ama pedlerini sık sık değiştiren bakımlı hanımlarda adet kanı kokusu olmayabilir, vajinal akıntılar, genital hijyen, pubis kıllanması, terleme, yıkanma alışkanlıkları gibi birçok faktör kızlık zarı kanının nasıl koktuğunu değiştirir, hatta sırt üstü ilişkilerde kızlık zarı kanaması vajina haznesinde birikip ilişkiden yarım saat sonra dış ortama akarsa kanın rengi koyulaşır ve nekrotik koku sebebi ile adet kanı zannedilebilir.
Kızlık zarının bozulup bozulmadığı, gelen kanın kızlık zarı kanı olup olmadığı konusunda ikilemde kaldıysanız bu durumu kesinleştirmek için yapılması gereken en doğru eylem kızlık zarı muayenesi yaptırmaktır. Bu konuda ve kızlık zarı dikimi için İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizi telefonla arayabilirsiniz, yada WhatsApp'tan (  ) yazarak bilgi alabilirsiniz.
Sanırım kızlık zarı kanı kokar mı nedir diye soranlar üst paragraflarda yanıt almışlardır, kızlık zarı kanı kokar mı tedavisi ancak kızlık zarı dikimi yapılarak sağlanabilir, kızlık zarı kanı lekesi çıkar mı diye merak edenler kan lekesi ne kadar çıkarsa oda aynıdır yanıtını alacaktır, kızlık zarı kanı miktarı her bayanda farklı olmakla birlikte birkaç damladan tutun, 3 güne kadar uzayan kanamaya kadar farklı olabilir, kızlık zarı kanı kahverengi olurmu, evet vajina içine akan kızlık zarı orda yarım saat kadar beklerse asidik ortamda kahverengiye dönebilir, kızlık zarı kokusu normal kan kokusu ile aynıdır, kızlık zarımı adet kanımı anlamak için ancak labratuvarda eritrositlerin yapısının incelenmesi gerekir, adet kani ile kizlik kani arasında en önemli fark birinin koyu renkte pütürlü yapıda olmasıdır.
Kızlık zarı kanı
Bayanlarda bekareti sona erdiren ilk cinsel ilişkide vajina girişindeki himen adı verilen anatomik oluşumun yırtılması yada patlaması ile ortaya çıkan kanamaya kızlık zarı kanı denir.
Kızlık zarı kanaması
Hymen üzerindeki kılcal damarların cinsel ilişki veya sürtünme ile parçalanması sonucu dış ortama kan akmasına kızlık zarı kanaması denir.
Kızlık zarı kanı rengi
İlk cinsel ilişki veya sürtünme gibi bakirelik zarı bölgesini ilgilendiren genital aktivitelerde ortaya çıkan kızlık zarı kanı rengi teorik olarak parlak kırmızı olmakla beraber vajinal akıntılarla veya vajinada birikip sonradan akması durumlarında farklı renk alabilir.
Kızlık zarı ne kadar kanar ?
Bakirelikten kadınlığa geçişte kızlık zarının ne kadar kanayacağı kişiden kişiye çok değişir, bazılarında bir iki damla kan gelir, bazılarında ise 3 güne kadar sızıntı şeklinde kesilmeyen bir kanama söz konusudur.
Kızlık zarı kaç kez kanar ?
Himen yada bekaret zar klasik olarak bir kez kanar, kendiliğinden iyileşme özelliği olmadığı için oluşan yırtık zaman içinde iyileşmez ve vajinal kanal açık olarak kalır. Bazı durumlarda ilk cinsel ilişkide vajina içindede yırtık oluşabilir ve bu nadir durumlarda uzayan kanamalar ve bir sonraki ilişkidede kanama olabilir.
Kızlık zarı dikimi
Gerek sürtünme, mastürbasyon ve vajina girişine denk gelen travmalar sonucu, gerekse cinsel ilişki ile ortaya çıkan bekaret kayıplarında, ayrıca esnek kızlık zarı gibi gerdek gecesi problem olacak kızlık zarı çeşitlerinde evveliyatı onemsiz kılarak kalıcı bekaret sağlayan ve evlilikte ilk gece kanaması oluşturan jinekolojik cerrahi müdahaleler grubuna kısaca kızlık zarı dikimi veya himenoplasti denir.
Kızlık zarı dikimi fiyatı
2020 yaz dönemi için İstanbul'da kızlık zarı diktirme fiyatlarının ne kadar olduğunu öğrenmek için Bakırköy'deki muayenehanemi telefonla arayabilirsiniz, yada size daha pratik geliyorsa WhatsApp  ) üzerinden yazarak zar dikim fiyat listemizi isteyebilirsiniz.
Kızlık zarı dikimi Bayburt
Bayburt ili ve çevresinde Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde kızlık zarı dikimi yapan doktorlar ve kızlık zarı dikimi fiyatları için kızlık zarı dikimi Bayburt başlıklı yazımı okuyun.

Kızlık zarı kanı kokar mı konusu için site kullanım kuralları

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.