Kızlık zarı kanı hangi renk ?

Kızlık zarı kanı hangi renk oluyor, kızlık zarı kanı ile damardan akan kan arasında 2020 yılı bilgileri ile ne fark vardır, kızlık zarı kanaması miktarı ne kadardır, kaç dakika sürer, günlerce kesilmeyen bekaret kanaması neye delalettir, kızlık zarı dikimi sonrası gerdekte ortaya çıkan kızlık zarı kanı ile orijinal bakire bir bayanın kızlık kanı arasında fark var mıdır ? Hemen yanıtlara başlayalım, kızlık zarı kanaması nasıl oluyorda kan geliyor önce onu söyleyelim, insan bedeninde tüm yaşayan dokuların içinden kılcal veya daha büyük çaplı kan damarları geçmektedir, kızlık zarıda vajina girişini ince bir perde gibi kapayan bir oluşum olarak penis darbeleri ile yırtıldığı zaman himenin içindeki kan damarları vücut dışına akmaya başlar ve dış ortamdan yaklaşım 2 cm kadar içeride olan kızlık zarı cinsel ilişki ile had dercede artmış vajinal salgı ile karışarak efsanevi kızlık zarı kanamasını oluşturur. Bu durumda himen kılcal damarlarından boşalan arter kanaması vajina salgısı ile karışarak daha açık bir renge bürünebilir, ama kalça baş seviyesinden daha yukarı seviyelerde ilişkiye girilmiş ise graviteye bağlı olarak bahsettiğimiz kanama vajina içine akabilir ve ilişkinin tamamlanması ile ayağa kalkan bayanlarda vajinanın asidik ortamında bekleyerek koyu kırmızıdan kahverengine kadar değişen renklerde kızlık zarı kanaması gelebilir, bu durum bazı çiftlerde şüphe uyandırabilir, hatta adet günleriniz yakın ise acaba adet mi başladı, acaba önceden cinsel ilişkiye girmiş midir gibi kaygılar canınızı sıkabilir. Vajina doğası gereği girinti ve çıkıntılardan oluşan yer yer boğum- boğum olan bir duvar yapısına sahiptir dolayısı ile kanama anında yer çekimi ne tarafı işaret ediyorsa kızlık kanıda o yöne akacaktır ve bekleyen kanın koyulaşacağını herkes bilir.

Kızlık zarı kanaması özellikleri

Kızlık zarı kanamasında ülkemizde ve diğer ortadoğu ülkelerinde çok önem verilmektedir, kanama zamanı, süresi, miktarı, rengi, kokusu gibi hem kalitatif hemde kantitatif gözlemler yapılmaktadır. Hatta çarşafa bulaşan kanın leke bırakıp bırakmayacağını bile test edenler var. Bu durumda şu veya bu sebeple evlilik öncesi cinsel ilişkiye giren, tam giriş olmasa bile çıplak veya kilot üzerinden sürtünen, tüm bunlar olmayıpta kendi başına mastürbasyon yaparken parmağı veya çatlak tırnağı kızlık zarına zarar veren bayanlar ciddi sosyal risk altına düşmektedir. İşte bu durumdan bir çıkış yolu olarak eğer ihtiyaç hissedilirse 2020 senesinde kızlık zarı dikimi işe yarayan tek yöntem olabilir. Gerçek flep yönteminde vajina duvarlarında ince tabakalar kaldırılarak orijinal kızlık zarı mimarisine uygun olarak yeni bire kızlık zarı inşaa edilir, iyileşme dönemi sonrasında ise cinsel ilişkiye girildiğinde doğumsal bakire bayanlarla benzer sonuç elde edilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.