Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer ?

Kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer gibi kombine bir soru aklınıza nadiren gelir desem doğru olmaz, bu yazıyı sadece meraktan okuyor olamazsınız, kızlık zarı kanaması ile ilgili kafanızda bazı şüpheleri gidermek içşn burdasınız biliyorum, kahin değilim, böyle şeyler çok sık oluyor, sizinde merakınız anormal değil, gecenin ilerleyen saatlerinde kendinizi bu sayfalarda buldu iseniz mazur görün, ileride çoluk çocuğa karıştığınızda kimselere söyleyemeyeceğin bir bir anı olabilir bugünler. Kızlık zarının yırtılması olayı ile sonuç olarak husule gelmesi arzu edilen kızlık zarı kanının gerek zaman, gerekse miktar olarak ilişkilendirilmesi ile ilgili bilgiler vermeye geçmeden önce yazı okumaktan bıkanlara İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizi dan arayabileceğini söyleyeyim, okuma - yazma yeteneğini kullanmadan konuşarakta danışabilirler ayrıca WhatsApp  den yazarakta birşeyler sorabilirsiniz, kızlık zarı dikimi ameliyatları ile ilgili fiyat listemizi resim olarak indirebilirsiniz.
Bu konuyu çok dağıtmadan kızlık zarı kanamasının renginin damardan akan kanla farklı olup olmadığını açıklayacağımızı, süre açısından bekaretin bozulmasını takiben kızlık zarı kanaması uzun sürermi yoksa birkaç saniye içinde biter mi, ayrıca zifaf gecesinde kızlık zarı bozulduktan kaç gün sonra yeniden ilişkiye girilir, ilk cinsel birliktelikle kızlık zarı kanaması ne kadar sürer kanama miktarı ve rengi nasıldır, eğer beklenenden çok daha fazla gelirse kızlık zarı kanaması nasıl durdurulur, doktor müdahalesi gerekebilir mi, aslında kızlık zarı yırtılırken bazı bayanlarda vajina duvarındada yırtık oluyor ve kanama durmuyor, abartılı cinsel ilişkide kızlık zarı yırtılınca ne kadar kanar, kızlık zarı kanaması hemen mi olur yoksa aradan birkaç saat sonra kan gelmeside kızlık zarı kanaması sayılır mı, sürtünme ile birkaç damla kan gelenlerde ileride evlenildiğinde ilk ilişkiden sonra kanama devam eder mi ? seklindeki suallerede yanıt veriyoruz, detaylar için önceki yazılarımada göz atınız.
Genç ve orta yaşlı bayanlarda ilk ilişkide kızlık zarı bozulduğunda ne kadar kan gelir kaç gün sürer bahsine geri dönüp merakınızı hemen gideriyorum, hiçbir yere ayrılmayın, vajinal girişteki himen yada bakirelik zarı her hanımda aynı şekilde değildir, dolayısı ile ilişki sonrası büyük beklenti yaratan kızlık zarı kanaması kişiden kişiye farklı miktarlarda olabiliyor, kantitatif olarakta çok farklarla karşılaşabiliyoruz, bazılarında birkaç damla geliyor ve kesiliyor, bazılarında büyük miktarda kanama geliyor ve insanı korkutacak boyutlarda günlerce uzayabiliyor, tabiki böyle durumlarda himenin bağlı olduğu vajina duvarındada yırtık olabileceğini hesaba katmak gerekir. Böyle durumlarda ölçü olarak adet kanamalarında kullandığınız hijyenik petlerin dolup dolmadığına bakabilirsiniz, bir pet dolusundan fazla bir kanama alarm için yeterlidir ve mutlaka doktor muayenesi gerektirir, ayrıca bir günden daha uzun süre kanama devam ediyorsada aynı kapıya çıkar. İlk cinsel ilişkide kan geldikten sonra ertesi gün yeniden cinsel ilişkiye girdiğinizde tekrar kan gelmesi normaldir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık zarı kanı ile adet kanı arasındaki fark

Kızlık zarı kanı kokar mı ?

Yasal uyarılar

Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.